ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ


Η εταιρεία μας

Η Vermac είναι μια εισαγωγική εταιρεία βερνικιών και χρωμάτων που εμπορεύεται τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία για την εφαρμογή του χρώματος επάνω στο ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο μας καθιστά πρωτοπόρους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα προϊόντα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά παράγονται στην Ιταλία από την KEMICHAL την οποία αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τους διεθνείς κανονισμούς. Ο στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών που αποκτήθηκε με την ποιότητα των προϊόντων μας, με την αποδοτικότητα και την εμπιστοσύνη του παραγωγικού μας συστήματος, με την γνώση και την διαθεσιμότητα του τεχνικού προσωπικού, με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και την ικανότητα του εμπορικού δικτύου.

KEMICHAL

Για πάνω από 50 χρόνια η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή χρωμάτων, βαφών και διαλυτικών ξύλου.Διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα Ποιότητος σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο UNI EN ISO 9001, καθώς και μια σειρά πιστοποιήσεων από ανεξάρτητα ινστιτούτα. Διανέμει τα προιόντα της στην Ιταλία και το εξωτερικό, μέσω ενός μεγάλου δικτύου μεταπωλητών. Διαθέτει μια σειρά χρωμάτων από πολυουρεθάνη, νίτρο, ακρυλικό, συνθετικό και με βάση το νερό, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, όπως επίσης εξειδικευμένα και πρωτοποριακά προιόντα για είδη μεταλλοποιίας και ναυτιλίας.

SAGOLA

Η Sagola είναι ισπανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού air brush και airguns με παγκόσμια αναγνώριση, όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και σε περισσότερες από 80 χώρες του εξωτερικού.Διαθέτει και διανέμει μεγάλο αριθμό μοντέλων ψεκασμού και μια μεγάλη λίστα εξοπλισμού για ποικίλες εφαρμογές, όπως πιστόλια βαφής, φίλτρα αέρα, δοχεία πίεσης, έως και πολύπλοκες μηχανές επίστρωσης CNC εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τεχνικές συνθήκες για να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στο τελικό προιόν.

RECOLL

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της παραγωγής κόλλας για δάπεδα ξύλου,κουφωμάτων,ξύλινων κατασκεύων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με προηγμένες τεχνολογίες και πιστοποιήσεις απο διεθνή ινστιτούτα.. Η σταθερή αύξηση της παραγωγής την καθιέρωσε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο,δίνοντάς της εξέχουσα θέση στις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, με υπηρεσίες που βελτιώνονται συνεχώς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ